Ei mikään vuosikatsaus

kuva 4(1)

Mutta sanon silti, että tähän vuoteen on mahtunut aika paljon tapahtumia. Valmistuin, olin työtön, sain töitä, opiskelin vähän ekstraa, koira tuli taloon. On se aika iso asia luoda nahka opiskelijasta työntekijäksi, ja välillä se on kiristänyt pipoa ja leukaperiä paljon. Onneksi erä- ja retkeilyhommat on keksitty, pysyy järki päässä! Ja fiksuimpia päätöksiä vuonna 2014 oli blogin perustaminen! Siitä huolimatta, että joulukuu on täällä ollut hiljainen. Mitään suurempaa ei  vain ole tapahtunut, enkä ole edes kovin usein aukaissut omaa konettani, jolla bloggailen ja somettelen. Pidän sitä terveen ihmisen merkkinä.

kuva 5(1)

Uudenvuoden aaton köllöttelin kotikotona. Aprikoin iltapäivään saakka, että sosiaalistunko ja lähden kaupungille tiiraamaan raketteja vai huristelenko supuralla tänne maalle, jolloin vuoden ensimmäisen päivän voi kuluttaa ulkoiluun. Erakko minussa heräsi ja tulin tänne mörröttämään. Valitsin oikein, koska flunssaa pukkaa! Melkein kuumetta, kurkku kipeä, hengittäessä pistää rintaan. Jospa tämä vaaka-asennossa talttuisi. Minun piti lähteä lumikenkäilemään tai hiihtelemään metsään (isän lainavarusteilla), mutta jätin sen väliin. Pikku hurtta sai nuijanukutuksen metsälenkillä (minä maleksin, koira pomppi), ja se koisii nyt tyypilliseen tapaan sängyn alla.

kuva 3(1)

Voitolla on muuten ärsyttävä tapa alkaa riehua ja repiä hihnaa/lahjetta/kintasta kesken lenkin. Korvat ja järki katoavat ja kieltämisestä vauhti vain kiihtyy. Olen yrittänyt käyttää ignooraustaktiikkaa ja se auttaa – ajan kanssa. Sanokaa, että tämä on vain pentupöljäilyä, joka loppuu joskus? Hihnalle ja hermoille se on nimittäin kovin kuluttavaa. Muuten tyyppi on jees.

kuva 1(1)

Päähänpinttymäni on tällä hetkellä lumikammi, jonka vielä eilen suunnittelin rakentavani HETINYT. Lunta pitää kuitenkin olla vielä vähän enemmän ja flunssaa vähemmän. Toinen pinttymä on metsäsukset.  Retkeilysuksiasiaan perehtymisen jälkeen olen päättänyt, että hommaan ensin eräsukset ja jos tarve tulee, jotkin koville hangillekin sopivat. Kompromissit ovat aina hanurista.

Silvuplee ja hyvää uuttavuotta!

Advertisements

8 thoughts on “Ei mikään vuosikatsaus

 1. Hyvää uutta vuotta Sanni ja Voitto!
  Tähän huushålliin talon rouvalle pitää saada lyhyet metsäsukset. Risukossa menee hermot pitkien metsäsuksien kanssa, oeln niin huonohermoinen. Joudun kompromissiin, kun Altai Hokeihin ei riitä rahat..katsotaan mitä tulee. Etsintä on vielä kesken, vinkejä otetaan vastaan :)

  Lämpimin terkuin Paula L

  Like

   1. Nuo Altai Hokit on kyllä sellaiset, joita pitäisi päästä testaamaan :D Ihmeelliset, mutta lupaavan näköiset. Epäilen itsekin, että kovin paljon yli kaksimetrisillä suksilla minullakin palaa hihat, ja siksipä ajattelin “perusmallia” lainata ja testata ensin, että miltä ne tuntuivatkaan. Jaan ehdottomasti vinkit ja kokemukset kun niitä tulee ja kerrothan itsekin kun saat sukset hankittua :)

    Like

   1. Muista kysellä sitten lähemmin. Tosin itsekkin meinaan siellä suunnalla joitakin metsäreissuja tehdä joten et saa niitä koko kuukaudeksi :)

    Like

 2. Pingback: Suksituska |

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s