Takaisin asiaan

Nähtävästi vaati tällaisen (räntä)sateisen sunnuntaiaamun, jotta saatoin palata blogin äärelle. Olen viime tammikuusta saakka tehnyt vapaa-ajallani juuri sitä mitä huvittaa, eikä blogin kirjoittaminen ole sitä tehnyt. Olen hiihtänyt ja kuunnellut Antti Tuiskua, koska elämä ei ole niin vakavaa. Tammikuussa muutimme uuteen taloon ja sen urakan jälkeen vapaat viikonloput tuntuivat pitkään omituisilta. Uskomattoman paljon joutoaikaa, jota en halunnut kuluttaa istumalla kannettavan äärellä. Tähän mennessä vapaa-ajan määrä on tasoittunut, koska lumi suli ja tekemättömät pihatyöt paljastuivat.

Talven mittaan tein useita päivämittaisia hiihtoreissuja, joista aiemmin olisin väsännyt tarinan tänne. Nyt kuitenkin on tuntunut siltä, että jos kirjoitukselle ei ole olemassa järkevää pointtia tai edes motivaatiota, ei sitä kannata tehdä. Haluan kuitenkin heittää teille muutaman kuvan ja kohteen, niin saatte osviittaa. Myös itselle alkuvuoden kuvien läpikäyminen oli huvittavaa, koska kysyttäessä touhujani olen jotenkin kuvitellut olleeni vain töissä ja kotona. :D

tirolÖtztal, Itävalta.

KÄYRÄSKäyrästunturi, Rovaniemi.

sonkaSonka, Rovaniemi.

saariselkäSaariselkä, Inari.

luostoLuosto, Sodankylä.

riisiRiisitunturi, Posio.

Onnea on hyvät retkikaverit, joita näillä reissuilla on välillä ollut mukana. Alkuvuotta 2017 voisi kuvata sanoilla väsynyt ja onnellinen. Tehtiin rakennuksella valtavasti asioita itse ja vasta nyt jälkikäteen huomaa, kuinka hullun hommaa se on ollut. Marraskuun pimeät illat raksalampun valossa pensseli kädessä tuntuvat jo aika kaukaisilta. Mutta talo on nyt valmis ja valoisa, pidän siitä kovin. Teen talosta vielä oman juttunsa ja pyyhin blogista puolen vuoden pölyt (=säädän ulkoasua). Kuullaan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s