Käsiloma

Kesälomasuunnitelmani menivät heittämällä uusiksi, kun toissa sunnuntaina lensin laukassa hevosen selästä ja mursin vasemmasta ranteestani kaksi luuta. Olisin halunnut kirjoittaa aluillaan olevasta harrastuksesta iloisempaan sävyyn, mutta tällaista tällä kertaa. Käsi on ollut kipsissä toista viikkoa ja nyt kun House of Cardsista ei ole enää tuotantokausia jäljellä, olen aktivoitunut. Hellu jäi viikon porolomalle juhannukselta. Säät ovat kuitenkin olleet mitä ovat (kylmä, sataa, tuulee) eikä porometsään ole ollut asiaa. Ollaan siis keskitytty pihahommiin. Niistä ei ole nyt muuta sanottavaa, kuin että on tämä s—-na työmaa, varsinkin käsipuolena.

Kävin maanantaina kontrolliröntgenissä ja jo toinen lääkäri sanoi minulle, että jos haluaisi rannemurtuman, haluaisi tällaisen. Murtuma on kuulemma stabiili, yhteensä neljä viikkoa kipseilyä riittää. Minusta tämä puolitoistaviikkoinenkin on jo liikaa, mutta onneksi joitakin asioita pystyy jo tekemään itse. Sain tänä aamuna hiuksetkin omin käsin ponnarille, mikä on upeaa. Hellun kampaajataidot ovat vähän sitä sun tätä.

kipsi

Murtuman jälkeisessä järkytystilassa pesiydyin pariksi päivää sohvalle murjottamaan kurjaa kohtaloani, mutta kaikkeen nähtävästi tottuu. Hevosharrastus pääsee onnettomuudesta huolimatta edelleen jatkoon.

proffa

 

Advertisements

One thought on “Käsiloma

  1. Voi ei, otan osaa! Sekä nilkka- että sormimurtuman kokeneena tiedän hyvin sen tunteen, mikä murtumadiagnoosin ja kipsauksen jälkeen iskee. Sen miten vain haluaa käpertyä jonnekin olemaan ajattelematta tilannetta. Samoin sen miten avuttomaksi tuntee itsensä, kun ei pysty tekemään oikein mitään itse. Mutta onneksi kyse on vain viikoista, ei kuukausista! :D

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s