Vuodenvaihde parhaassa seurassa

Minun uusi vuosi vaihtui räväkästi kahdestaan kotona koiran kanssa. Ah, miten rentoa.

DSC_0374.JPG

Vaihdoin kesällä työpaikkaa ja ensimmäisen puolivuotisjakson jälkeen olen viettänyt kaksi viikkoa joululomaa. Tämän kaksi viikkoa olen ollut kotona. Hiihtänyt talvisessa metsässä, ulkoillut koiran ja Hellun kanssa, kolannut jatkuvasti satanutta uutta lunta. Pusersin loppuun myös syyskauden toisen villapaidan, tämä kirja on saanut minut hullaantumaan villapaidoista.

Kaupungissa ja jopa kaupassa käymistä olen vältellyt viimeiseen saakka. Somettaminen ei ole innostanut. Silti – tai juuri siksi – olen aika tyytyväinen. Mie tarviin määrätyn määrän itsekseen olemista, ja minun palkkatyö vaatii sosiaalisena olemista. Tämä jurottaminen on ollut sen vuoksi tarpeen, näin saan akut ladattua. Loman aikana olen haaveillut ainoastaan entistä syrjemmässä sijainnissa olevasta eräkämpästä.

DSC_0366.JPG

Vuosi 2017 on jo takana ja äkkiseltään mietin, että eipä kyllä ollut mitään kummaa tänä vuonna. Mutta tarkemmin ajateltuna olihan näitä: 1.1. menimme hellun kanssa Keski-Euroopassa kihloihin, muutimme alkuvuodesta uuteen taloon, mie aloitin ratsastamisen, mursin siinä hommassa käden (havaitsin samalla kuolevaisuuteni) ja aloitin kesällä uuden työn. Vuoden loppupuoliskoa onkin sitten määrittänyt erästelyt ja työ.

Vuodelle 2018 toivon paljon kivoja ulkoiluhetkiä, tekemisen meininkiä ja minimaalisen vähän murehtimista. Mie yritin vuoden viimeisenä päivänä ennustaa kotitakan hiilloksesta, mutta en osannut. :)

DSC_0376.JPG

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s