Kuka?

Jo vuodesta 1989 varpuja tallannut rovaniemeläisneito täällä nakuttelee läppärillään, hei vain. Olen alunperin ounasjokivarresta kotoisin oleva maalainen, sittemmin kaupunkilaistunut ja havainnut, että veri vetää takaisin metsikköön.

Pikkutyttönä minua raahattiin jatkuvasti marjametsään, kalalle, pilkille ja muihin luontoharrastuksiin. Mettähommat muuttuivat yhtäkkiä 12-13-vuotiaana vuotiaana epäkiinnostaviksi, syytän siitä hormoneja. Parinkympin tienoilla innostuin moisista harrastuksista uudelleen, ja tällä tiellä ollaan. Uutuutena repertuaarissa ovat metsästys ja porojutut, kiitos metsään menevän hellun. Urheilu, eräily ja retkeily ovat kaikki intohimon kohteita, vaikka tällä hetkellä harrastuksia on enemmän kuin aikaa. En ole lajiuskollinen, kaikki käy ratsastuksesta melontaan. Ja hyvät vehkeet tekevät kaikesta mukavampaa, välineurheilu on aliarvostettua.

Pitkien pohdintojen jälkeen olen tähän mennessä todennut, että Lappi on minulle paras paikka asua. En muuta täältä mihinkään, ellei ole pakko. Lomakohteenakin kiehtoo enemmän jännä ja viileä kuin kuuma ja ahdas.

Parhaiten pääset jyvälle seuraamalla blogiani. Ota siis hyvä asento ja lue.

esittely

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s