Mitä?

Blogin aiheina erä- ja luontoharrastukset, arktiset olot, metsästys, poronhoito, vaellukset, retkeily, urheilu ja näihin liittyvät varusteet. Teemat vaihtelevat mutta lappilainen, luonnonläheinen ja rento ote pysyvät. Saattaa mulla joskus joku mielipidekin olla.

Toivottavasti viihdyt, blogeissa kivointa on samanhenkisten ihmisten löytäminen joten kommentoi, seuraa someissa ja vinkkaa kaverillekin.

Advertisements

2 thoughts on “Mitä?”

  1. Hei! Googlasin eilen nivelrikosta jämteillä ja löysin blogisi. Käytin eilen omaa 5kk jämpti narttua röntgenissä ja alkanut nivelrikko paljastui vasemmasta kyynärpäästä :(. Olen itkenyt silmät päästäni, että mitä jos ei olekaan mitään tehtävissä. Koiralla valtava riistavietti ja pursuaa elinvoimaa. Nyt vain täytyy odotella ortopedin diagnoosia ja ohjeita jatkotoimenpiteisiin. Hienoa, että teillä koira pystyttiin hoitamaan!

    1. Voi ei, nuo ovat aina inhottavia löytöjä! Mutta onneksi asia huomattiin jo noin nuorena. Meillä tosiaan koipi korjaantui leikkaamalla ja tyyppi elää ihan tavallista koti- ja metsästyskoiran elämää :) iso operaatiohan se kyllä oli ja toipumisaika oli karmeaa kun toinen ei saanut juuri liikkua, mutta enää ei kyllä harmita.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s